Myyjät 2014


     

 Heikala
 Hei! Olen Heikala, graafisen muotoilun opiskelija Lahdesta, joka tekee kuvituksistaan kaikenlaisia kivoja tuotteita. Tuotteeni ovat ensisijaisesti söpöjä. Pöydältäni löytyy useita originaalituotteita kuten printtejä, omakustannekirjoja, pinssejä ja kangaskasseja, mutta teen myös fanitaidetta useista eri sarjoista mm. printtien ja tarrojen muodossa. Taidekuja-tapahtumaan tuon mukanani erän ainutlaatuisia joulutuotteita ja taiteilen paikan päällä myöskin tilaustöitä. Tuotteideni skaala on niin laaja, että joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!


 
 Näiltä sivuilta löydät lisää töitäni:

 Aino
Pöydältä voi bongailla printtejä sekä kortteja. Lisäksi käsinpiirretyjä koruja.Talking to myself Jewelry
Olen itseoppinut koruntekijä ja pyrin tarjoamaan jotain kaiken tyylisille ihmisille. Valmistan käsin kaikkea sarvista galakseihin ja vähän kaikkea siitä väliltä! Pöydältäni
löytää usein suloisia kermavaahto-puhelinkuoria, erillaisia pullotettuja liemiä, lonkeroita, riipuksia, sormuksia, puhelinkoruja ja tuoksutettuja pieniä leivoksia yms 


Lisää tekemisistäni löydät esim facebookista: https://www.facebook.com/TalkingToMyselfJewelry

Sara/Sarasade ja Jassu-chan
Myymme omakustannesarjakuvaa, isoja printtejä, kortteja sekä tarroja. Pöydästä löytyy sekä originaali- että fanitaideprinttejä. Tervetuloa tutustumaan meihin ja töihimme!


 
 
 Päätön Hagrid
Pöydästäni löydät BBC Sherlock-aiheisia joululahjoja itsellesi tai kavereille. :)
(Welcome, Sherlockians! You are my division!)

Hanny ja Konsku
Hanny:
Myynnissä pieniä printtejä, tarroja, kortteja, ym. pientä. Fanarttia mm. Pokémonista, JJBAsta, Hunter x Hunterista
 
Konsku:
Myyn printtejä, tarroja ja muuta pientä. Fanarttia mm. Hunter x Hunterista, Kingdom Heartsista, Puella Magi Madoka Magicasta ja Space Brothersista. Saatan myydä myös pieniä yksittäisiä taulujaSatumatkatoimisto
Viisi piirtäjää - Aletraidi, Kaikkitietäjä, Lurkkija, Haikaraa ja Elina-Elsu - yhdisti voimansa luodakseen yhdessä mm. sarjakuvaa, printtejä ja tarroja monipuolisesti useasta eri fandomista.


Rikkisu
Postikortteja, kirjanmerkkejä ja tarroja. Varauksella myös lasinalusia, magneetteja ja taideprinttejä! 

Vilue
Pääasiassa eläin/fantasia-aiheisia printtejä, jonkun verran fanarttia ja mahdollisesti myös muuta pienempää tavaraa magneeteista kirjanmerkkeihin.Töitäni löytyy lisää täältä: http://vilue.deviantart.com/

Laura Lahtivirta
Valikoimastani löytyy Pokemon-korttipusseista tehtyjä kasseja ja penaaleja. Uutuutena boostereilla päällystettyjä vihkoja ja boosterilompakoita! Jokainen tuote on uniikki – toista samanlaista ei ole!
Aurora "Firesong" Tulilaulu
Askartelen mieluusti kaikenlaista, kuten avaimenperiä, kämmekkäitä, sormuksia, hattuja, riipuksia, korvakoruja ja päällystettyjä vihkoja. Tarjolla myös jonkin verran muita pikkutavaroita kuten tarroja ja haalarimerkkejä. Jonkin verran löytyy myös fanitavaraa, kuten esimerkiksi pokemon-aiheisia koruja ja tarroja. Teen myös tilaustöitä (yhteyttä voi ottaa sivujeni kautta: tulilaulu.net)! 

Niina "Ninzo" Kaarnaoja
Kaikenlaisia käsitöitä kokeileva, massoilla ja maaleilla läträävä opiskelija. Maalaan mielelläni digitaalisia töitä ja vectoroin silloin tällöin. Työt käsittelevät suurimmilta osin erilaisia myyttisiä olentoja ja omia hahmoja, mutta silloin tällöin fanitaidettakin livahtaa sekaan.

 Noxi
Tuotevalikoimastani löytyy originaali käsintehtyjä koruja, pehmoleluja, taidenukkeja, pinssejä, kännykoruja, turri asusteita. Myyn myös fanitaidetta seuraavista sarjoista : Team Fortress2, Adventure Time, Okami, My Little Pony, Portal 2.

Milla Iloniemi
Käsintehtyjä hiuskoristeita ja koruja lolitatyyleistä boheeminpiin steampunkkiin.

PoisonPineapple/ Eve Ruottinen
Myynnissä käsintehtyjä FanArt aiheisia koruja eri sarjoista (HttyD, Pokémon, Game of Thrones, ym.), kännyköiden kuoria, herkullisen hurmaavia koruja, sekä paljon muita jännittävyyksiä~ 
Meg Eksoottinen Porkkana
 Kuten nimimerkki kertoo Megin työt ovat kuin eksoottisia porkkanoita eli tavallisia asioita joista on tehty vähän kivempia ;D 

YUJIN
Myyn pöydässä piirustuksia, jotka on väritetty tusseilla, kännykkäkoruja ja kirjanmerkkejä, jotka ovat laminoitua ja tarroja. Sarjoista en osaa vielä tarkalleen sanoa, mutta ainakin tulossa Haikyuu!!, Kuroko no Basket, Attack on Titan, Free!! jne 

Tekoälyämpäri  
Valmistan uniikkeja postikortteja, psykedeelisiä kuvia sekä sielun maisemia. team Finnish Tales
- Juusto: "Myynnissä pääasiassa fandomaiheista "pikkutavaraa", kuten avaimenperiä, rintaneuloja ja muita koruja, sekä muutamia pieniä printtejä ja originaaleja. Paikan päällä voi myös ostaa lennosta pieniä piirroksia!" (juustozzi.tumblr.com)
- taivaspoika: "Tarjolla rusetteja kaulaan ja hiuksiin, muita modistiopiskelijan valmistamia pieniä asusteita sekä pussukkoita! Suurin osa yksittäiskappaleita." (tuhovimma.tumblr.com)


- semla: "Myynnissä monenlaisia meri- ja merenneitoteemaisia originaaliprinttejä ja kortteja, sekä kaulakoruja." (semla-chan.deviantart.com)
Biffe
Olen muutamia kertoja pyörähtänyt taidekujalla ja nyt olisi tarkoitus saada vanhaa materiaalia myytyä edullisesti pois. Esimerkiksi printtejä, (orginaali)kirjanmerkkejä, orginaali maalauksia/postikortteja, kissa-, hopeanuoli- ja ôkami avaimenperiä, kurkikorvakoruja, muutama viuhka ja tarroja. Tarjontaa siis löytyy~

Pöydässäni mitä luultavammin löytyy myös uusia tuotteita, kuten esimerkiksi horoskooppiprinttien inspiroimat laadukkaat avaimenperät. Lisänä vähintääkin tulee myös suuri kasa suloisia kissa- ja chibitarroja. Suosin enimmäkseen samaistuttavia oc hahmoja/omia hahmoja töissäni, mutta toisinaan minulta löytyy myös fanarttia.Pihlajatar
Myyntituotteisiini kuuluu magneetteja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja tarroja. Pikkusievää ja supersuloista juuri Sinulle, joka kaipaat söpöysannostusta elämääsi hellyyttävien eläinten tai hauskan fanitaiteen muodossa!

Hanna-Pirita Lehkonen/Team Pärvelö
Team Pärvelö on sarjakuvaryhmä joka myy sarjakuvia ja oheistuotteita. Uusin sarjakuvamme on naisista historiassa kertova queer-feministinen opuksemme Lepakkoluola.


Kirjansitojatar Mari Vehkaluoto
Olen kirjansidonnan ammattilainen 11 vuoden kokemuksella. Tuon Taidekujalle upean valikoiman uniikista kirjamallistostani. Teen kirjansidontaa päätoimisesti työhuoneellani Töölössä, työnkuvaan kuuluu: Oma mallisto/uniikit työt, erilaiset tilaustyöt vuosikertasidoksista uniikkien koteloiden kautta vieraskirjoihin, kirjankorjaukset, alan opetus ja kurssitus sekä taidesidonta.  


Illves
Kuvauksen itsestäsi, töistäsi, tmv;
Illves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, ja valmistaa ihastuttavia koruja omista kuvituksistaan ja veistoksistaan. 

AleKaiLin
Myyn tuotteita nimimerkillä. Tuotteet ovat suurimmalta osin fanitaidetta. Valikoimastani löytyy printtejä, avaimenperiä, puhelinkoruja, tarroja, kirjanmerkkejä ja korvakoruja. Suuntaan tuotteitani kaikille fanituotteista kiinnostuneille, pöydästäni löytyy siis sekä japanilaista ja länsimaalaista fanitaidetta. Hinnat eivät ole uskoakseni päätähuimaavia ja tuotteitani ostavat yleensä nuoremmat henkilöt.
Nettisivut:


Mashiro-chi
Kuvaus töistäni: Pöydästäni löytyy monipuolista tavaraa ja pikkukivaa, kuten avaimenperiä, koruja, tarroja, printtejä ,magneetteja,ym (●ω●)

Kuvaus itsestäni: Heips! Olen ystävällinen anime & manga otaku, joka pitää animesta ja mangasta.Tervetuloa pöytääni katsastamaan kaikenlaista pikkukivaa avaimenperistä kaulakoruihin!
== ~Nyah~
Lady Perry, Jena, appelsini
Lady Perry on Jenan ja appelsinin muodostama dynaaminen taideduo, joka valmistaa söpöjä ja hauskoja pussukoita ja muita ompeluksia. Luvassa on myös Jenan ja appelsinin omaa taidetta, muun muassa korttien ja printtien muodossa. 


Jena:


appelsini:


&Project
Tarjoamme kaikenlaista pientä ja suloista amigurumeista avaimenperiin ja kuvataiteeseen.Noitaneitokainen
 Synkän söpöä taidetta printtien ja taidekirjasten muodossa, pöydältä löytyy myös käsintehtyjä kelloja ja kangaskasseja.


Kaarina Waris
Olen sarjakuvapiirtäjä ja animaatio-opiskelija. Pöydästäni löydät humoristista, seikkailullista ja omaperäistä sarjakuvaa sekä oheistuotteita.

Nowhere Ltd
Nowhere Ltd is an illustration duo.
We create hand drawn illustrations on digital and paper supports.
Our purpose is to paint new worlds and bring back memories.
Original artworks, creative works and lithographs will be on sale.
 More info:

Mindy
Myyn maalauksia, printtejä, pehmoleluja, avaimenperiä, undulaatinsulkakoruja, sarjakuvaa yms. muuta taiteellista pikkusälää.Team Takontti
Team Takontti on seitsemän orjattaren taiteilijaryhmä, joka on vuodesta 2011 lähtien suoltanut maailmaan sarjakuvia ja muuta taidetta. Sarjakuvien lisäksi pöydästämme löytyy kortteja, kirjanmerkkejä, tarroja, printtejä ja vaikka mitä muuta. Tule tervehtimään! 
Zibra
Käsin tehtyjä rannekoruja, avaimenperiä, charmeja, pehmoleluja, tarroja, rintamerkkejä sekä kaikkea muuta jännää.


***
Laisanen
Eläinaiheisia tarroja ja postikortteja.Hant
Pöydältä löytyy paljon digitaalisesti toteutettuja printtejä, erilaisia pinssejä ja ystävän kanssa suunniteltu ensimmäinen omakustannesarjakuvamme Wings!
Taiteilen kuvia itse keksimistäni hahmoista. Pidän sarjakuvista, fantasiasta, erilaisista myyteistä ja taruista sekä animesta ja mangasta, jonka varmasti jäljestäni pystyykin huomaamaan. (Eli fantastisen mangamaista taidetta luvassa!)Miru-Chan
Hiyas~! Tule kurkkaamaan monipuolista koru valikoimaani, tai selaamaan itse tehtyjä kirjanmerkkejä ja kortteja.
Olen ystävällinen taideihminen savosta, joka pitää animesta, mangasta ja cosplaysta. Tervetuloa pöydälleni~
Joniina
Myytävänä A3-kokoisia printtejä sekä postikortteja luonto- sekä fandomaiheista.
Suvi Väätänen
Taiteilen lähinnä piirroksia eläimistä. Kuvat ovat pienikokoisia, maks. A4. Työvälineinä on käytössä lyijykynä, puukynä sekä COPIC-kynät. 

Lisää kuvia löytyy blogini puolella: http://hallamaailma.wordpress.com/

Elena Varg
Myyntipöydältäni löytyvät tuotteet ovat pääasiassa pieniä virkattuja mustekaloja, joita on niin pehmoleluina, avaimenperinä kuin kirjanmerkkeinäkin. Mustekalojen lisäksi myyn myös itse piirtämiäni printtejä ja tarroja sekä aikaisemmilta taidekujilta jäljelle jääneitä nenäliinataskuja. Myyntipöydälleni saattaa ilmestyä myös muita neule- tai virkkutöitä, riippuen omasta ehtimisestäni!