Myyjät 2013

Mashiro-chi & AleKaiLin:

Printtejä, fanartteja, koruja ja avaimenperiä
Heikala:

Tuotevalikoimaan kuuluu printtejä, puukoruja, taidekirjasia, omakustanteita sekä kortteja. Pöydältä voi ostaa myös ihania joulukortteja ja uniikin joulukalenterin.
Tulilaulu:

Myyn ja teen myös tilaustöinä erilaisia riipuksia, avaimenperiä, korvakoruja ja sormuksia. Myöskin pieni valikoima tarroja ja muutama päällystetty vihko on tulossa myyntiin, sekä satunnaisesti kangaskäsitöitä, kuten kämmekkäitä ja pusseja.
Team Pärvelö:

Team Pärvelön pöydästä löydät omakustannesarjakuvia moneen lähtöön ja lisäksi mm. printtejä, postikortteja ja tarroja.
PoisonPineapple:

Luvassa ihania decoden käyttötavaroita, fanart aiheisia koruja, sekä muita käsintehtyjä ihanuuksia. Mahdollisesti myös muutamia printtejä... Kannattaa tulla kurkkaamaan!Vol & Paperiapina:

Myytävänä Wurr- ja Pahantekijä -omakustannesarjakuvaa sekä printtejä yms. pikkutavaraa.

Vol: http://comic.ihmissusikello.net
Paperiapina: http://paperiapina.deviantart.com


Sadyna & Aura:


Taskupeilejä, magneetteja, tarroja, postikortteja, taideprinttejä ja mukinalusia. Pienellä varauksella mahdollisesti myös kalentereita vuodelle 2014 on luvassa!
Zibra:


Käsin tehtyjä rannekoruja, avaimenperiä, charmeja, pehmoleluja, MLP fanituotteita sekä kaikkea muuta jännää. Erunei:

Printtejä, kirjanmerkkejä, magneetteja, tarroja ja koruja.


Pihlajatar (vasemmalla):
Magneetteja, pinssejä, postikortteja, kirjanmerkkejä!

Dorian (keskellä):
Originaalia taidetta ja länsimaisen populaarikulttuurin fanitaidetta printtien, tarrojen ja vihkosen muodossa. Pöydässä Sherlock (BBC). Hobitti, Doctor Who ja Teen Wolf -meininkiä sekä tietenkin omaa mielikuvituksen tuotetta digitaalisten maalausten muodossa!

Haltijakäpälä (oikealla):
Eroottisen groteskia ja puhtoisemman fantasiallista taidetta printteinä, sarjakuvina ja kirjanmerkkeinä~


In the middle of Snowhere:


Andre (in the middle of snowhere) is a spanish character designer, comic artist and professional idiot that has been living in Helsinki for a year. In her pages https://www.facebook.com/InTheMiddleOfSnowhere and
http://inthemiddleofsnowhere.tumblr.com/ she narrates silly things that happen when you come from the land of the sun.

Antti Kemppainen is an illustrator for Viitasaari, who is very handsome and likes dinosaurs. here you can admire his art: http://anttillustrates.tumblr.com/ 
Diana Egea is (yet another) Spanish artist that has been working in videogames, animation and children's books. She is an inker for DC comics too!

In the table you can find postcards, A3 posters, and handmade goodies all made by the artists there.
Come and visit!!!Team Takontti:

Team Takontti koostuu kasasta sarjakuvalinjalaisia, jotka tapasivat toisensa Oriveden Opistolla. Takontti syntyi väärinkirjoitetusta "takakontista."


Neino:

Myynnissä erilaisia julisteita, kortteja ja kangaskasseja

Bagnanas:

Bagnanas on kahden suunnittelijan pyörittämä suomalainen asustemerkki, joka tuottaa laadukkaita printtikasseja kierrätetystä tai luomupuuvillasta Euroopassa. Bagnanas printtikassi on paitsi kestävä myös erittäin monipuolinen muotiasuste. Jatkuvasti laajeneva kansainvälinen suunnittelijaverkosto takaa ideoiden tuoreuden ja printtikassikonseptin jatkuvan kehityksen. 

&Project:

Monenlaisia ja -tyylisiä printtejä, avaimenperiä, amigurumeja ja
hamahelmikoruja muun pikkumukavan lisäksi.Juicy Little Tangerine:

Pöydästäni löydät huolella ja rakkaudella käsinvalmistettuja erilaisia riipuksia, käsikoruja, korvakoruja ja avaimenperiä ja muuta mukavaamehukkaan pienen mandariinin tyyliin! Otan mielelläni vastaan myös tilaustöitä.metalmiku & esuteru:


Taiteilijasiskokset metalmiku ja esuteru myyvät luovia tuotoksiaan kuten grafiikkaa, maalauksia, veistoksia, printtejä sekä omakustannesarjakuvaa. Kuvataideakatemian maisterilinjan opiskelija metalmikun töiden teemana on tyylikäs salaperäisyys ja valoisa mystisyys. Sihteeri & pöytälaatikkopiirtäjä esuteru pyrkii töissään herkkään ja hellyyttävään ilmaisuun, eikä peittele taikatyttö-fanitustaan. Legbert & Impopentti:

Pöydästä löytyy fandompainotteisia (mm. Shingeki no Kyojin, Madoka Magica, Welcome to Night Vale...) ja originaaleja töitä printtien, sketchien  ja tarrojen muodossa.  Myös comissionit mahdollisia.
Talking to Myself:

Pulloja, cameoita, lonkeroita, herkkuja, galakseja ja kaikkea siitä väliltä!Noxi:

Tuotevalikoimastani löytyy originaali käsintehtyjä koruja, pehmoleluja, taidenukkeja, pinssejä, kännykoruja, fauni/ketun korvia, häntiä. Myyn myös fanitaidetta seuraavista sarjoista : Doctor Who, Sherlock (BBC), Team Fortress2, Adventure Time, Okami, Puella Magi Madoka Magica, Avengers ja Deadpool.


James & Sailor:


Valikoimiimme kuuluu persoonallisia minisilintereitä, hiuskoristeita, rusetteja, rintaneuloja, rannekoruja, ihania asusteita BJD-nukeille ja syötävän söpöjä kakkukorviksia! 
Psiipilehto:

Pöydästä löytyy valikoima digitaalimaalauksia printtien muodossa sekä öljyvärimaalauksia.
Mopka:

I will be selling assorted stickers and prints.
Meg:

Miltä kuulostaisi timanteilla ja glitterillä blingattu kaasunaamari taikka luotipanta? Sellaisia epäkäytännöllisiä mutta upeita asioita Meg tekee mutta myös vähän käytännollisempiäkin. 80% tavarasta on kierrätettyä ja kotona johtuvan tilan puutteen vuoksi pöydältä löytyy vanhemmista koruista koostuva aleosasto.Nokivaris:

Pääasiassa Touhou ja Pokémon printtejä, mahdollisesti ehkä jotain muutakin jännää.

http://nokivaris.deviantart.com/

Sieka:


Pöydälläni on myynnissä lähinnä printtejä, kortteja sekä tarroja, joiden kuvat ovat omia töitäni. Lisäksi pieni sarja t-paitoja ja kangaskasseja silkkipainotekniikalla.LaNiemi:

Myyn omakustanteita ( Piksun seikkailut, Sumea mies ym.), kortteja ja maalattuja kangaskasseja ja kaikkea muuta jännää. :)


NinNin:

Myyn fimo-massasta sekä kutistemuovista käsinvalmistettuja koruja joka lähtöön. Valikoimastani löytyy donitseja, perhosia, pulloja ja kaikkea muuta söpöä.